IaBilet.ro:,,Maestrul Dinică a plecat” Muzica lui Polidor Cu: E.Cristea & C.Deleanu/5.02.20

Foto: Eugen Cristea (dreapta) lansând primele 200(douăsute) de numere ale colecției ,,Paul Polidor. Antologie de interferențe culturale”(filmare la ETNO TV, 2018).

Teatrul INDART-București, str.Colței, Nr.44, prezintă miercuri, 5 febr.2020, orele 19.45:

Maestrul Dinică a plecat

Spectacol  multilingual (în zece limbi) de  muzică și poezie  // Versuri din volumul ,,De dor mai moare câte un Actor…” de Paul Polidor // Amintiri vesele despre Gheorghe Dinică. Interpretează:

Eugen Cristea & Cristina Deleanu

Bilete pe:IaBilet.ro;

BLT.ro;

InDART(Tel:0724.304.593)

Music by Paul Polidor

Aranjamentele muzicale și interpretările LIVE ale cântecelor în limbile: azerbaigeană, germană, bulgară, franceză, sârbă, spaniolă, rusă, turcă, engleză, slovacă și română: Paul Polidor (pe versuri de Rainer Maria Rilke, Mihai Eminescu, Dimcio Debelianov, Bahtiar Vahabzade, Petru Jipa, Justo Jorge Padron, Samed Vurgun, Serghei Esenin, Ivan Cvetanović etc.).    Recitări din volumul ,,De dor mai moare câte un Actor…” de Paul Polidor dedicate unor personalități culturale din lumea artelor, precum: Gheorghe Dinică, Salvador Dali, Toma Caragiu, Maria Callas, Ștefan Iordache, Luciano Pavarotti, George Vraca, Amza Pellea, Andrei Tarkovski, Iosif Sava, Tenghiz Abuladze, Gina Patrichi, Johann Pachelbel,  Lucian Blaga, Grigore Vieru, Hans Eckart  Schlandt, Leopoldina Bălănuță, Isadora Duncan. Va fi proiectat videoclipul ,,Franțujenka/Franțuzoaica”, interzis în Rusia, precum și poezia socială (interzisă radio-tv) ,,Păsărica-i la putere” de Paul Polidor. Cost bilet: 25 lei. Spectatorii vor primi gratuit CD-ul cu muzica și poezia spectacolului!