Fest.,,Polidor” – Meditații On-Line Matematică: Prof. Adrian Manu, ONG-2020

Domnul profesor de matematică Adrian Manu, pentru a veni în sprijinul copiilor care susțin examenul de Evaluare Națională, propune (participanților la SECȚIUNEA MEDITAȚII ON-LINE MATEMATICĂ) spre rezolvare 3 teste în conformitate cu programa aferentă diferitelor examene. Conform Regulamentului Festivalului-Concurs Internațional ,,PAUL POLIDOR”, la trimiterea pe mail: fundatia.paulpolidor@yahoo.com

a următoarelor elemente:

1.Copia recipisă-depunere bancară: 50 (cincizeci lei / cu specificarea:,,Sponsorizare Festival-Concurs Polidor-2020”), Cont ,,Paul Polidor” RAIFFEISEN BANK-Agenția Colentina 1, Șos.Colentina, nr.426, Sector 2 (sau la orice sucursală RAIFFEISEN BANK din Capitală ori provincie) CONT:RO.84.RZBR.0000.0600.2134.7417

2.FIȘA DE ÎNSCRIERE (a se vedea ANEXA)

fiecărui participant la Secțiunea MATEMATICĂ-MEDITAȚII ON-LINE FEST.POLIDOR-2020 i se vor trimite (într-un interval de la 1 zi la 30 zile calendaristice)

de la adresa de mail:fundatia.paulpolidor@yahoo.com

cele 3(trei teste) în conformitate cu programa aferentă examenelor, urmând a primi la aceeași adresă de mail REZOLVĂRILE pentru a fi VERIFICATE de către PROFESOR și ulterior COMUNICATE pe mail către fiecare participant. Diplome & Adeverințe Participare: prin directorii de centre & ONG. Informații: 0740.47.48.14 & 0763.765.567.

=======================================================================

Mижнародна Лiтературно-Мистецька Академiя України

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE la Simpozionul Internațional & Summer School ON-LINE în cadrul Festivalului-Concurs de Interferenţe Culturale Internaţionale

Paul Polidor

Ediţia a XX-a, aniversară (99-2019/2000-2020) 13 mai-13 oct.2020,  Bucureşti

NUME…………………………………PRENUME………………………………………………..……..

OPȚIONAL: VÂRSTA…………………………………..….CLASA……………………………..…..

OPȚIONAL COND.ART.(PROF.)……………………………………………………………………

ADRESA……………………………..……………………………………………………………………….

TEL………………………………………..E-MAIL……………………………………..…………………….

OPȚIONAL-INSTITUȚIA DE ÎNVĂȚĂMÂNT ,  CULTURĂ etc.

…………………………………………………………………………………………….

COPIE RECIPISĂ ,,SPONSORIZARE PAUL POLIDOR FESTIVAL” ACT BANCAR

Nr……………………………………………………..……………………………………………………………..

PROFESOR………………………………………………………..……………………….………………………