Fest.Polidor Meditații On-line Matematică Prof.Adrian Manu ONG – 2020

“Domnul profesor de matematică Adrian Manu, pentru a veni în sprijinul copiilor care susțin examenul de Evaluare Națională, vă propune spre rezolvare 3 teste în conformitate cu programa aferentă examenului. Conform Regulamentului Festivalului-Concurs Internațional ,,PAUL POLIDOR”, la trimiterea pe mail: fundatia.paulpolidor@yahoo.com a următoarelor elemente:

1.Copia recipisă-depunere bancară: 50 (cincizeci lei / cu specificarea:,,Sponsorizare Festival-Concurs Polidor-2020”), Cont ,,Paul Polidor” RAIFFEISEN BANK-Agenția Colentina 1, Șos.Colentina, nr.426, Sector 2 (sau la orice sucursală RAIFFEISEN BANK din Capitală ori provincie) CONT:RO.84.RZBR.0000.0600.2134.7417

2.FIȘA DE ÎNSCRIERE (a se vedea ANEXA)

fiecărui participant la Secțiunea MATEMATICĂ-MEDITAȚII ON-LINE FEST.POLIDOR-2020 i se vor trimite (într-un interval de la 1 zi la 30 zile calendaristice) de la adresa de mail:fundatia.paulpolidor@yahoo.com cele 3(trei teste) în conformitate cu programa aferentă examenelor.

La aceeași adresă de mail vor fi trimise rezolvările participanților pentru a fi VERIFICATE de către PROFESOR, ulterior REZOLVĂRILE FINALE (CHEIA) fiind COMUNICATE pe mail către fiecare participant.

==================================================================

Mижнародна Лiтературно-Мистецька Академiя України

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE la Simpozionul Internațional & Summer School ON-LINE în cadrul Festivalului-Concurs de Interferenţe Culturale Internaţionale

Paul Polidor