Members of ,,Polidor” NGO-Academy: Happy Birthday to Eugen Cristea ! (b.18.04.52)

Pe 18 aprilie Departamentul Onorific ONG ,,International ACADEMY of Cultural Interferences PAUL POLIDOR” își sărbătorește membrii în viață (întrucât ne-au părăsit, între 2004 și 2019, personalități marcante, poeți naționali, jurnaliști, oameni de cultură – figuri emblematice, precum: BƏXTİYAR VAHABZADƏ, Azerbaigean/1925-2009/; TRAIAN T.COȘOVEI /1954-2014; FLORIN-SILVIU URSULESCU/1945-2019), 18 aprilie fiind ziua de naștere a actorului și compozitorului-interpret EUGEN CRISTEA. La mulți ani și noi interpretări de excepție, precum cele din CD-ul de Evergreens, ,,ONLY YOU”!

În imagine (Lansarea oficială a produselor multi-media la ETNO TV:A.-apariția primelor 200=douăsute de numere din colecția ,,Paul Polidor. Antologie de interferențe culturale”/ anunț în revista ,,CONSTRUCȚII & BUSINE$$ MANAGEMENT”//Nr.3-4/2017-2018 // ISSN:2501-4137 // Colecție Nr.223 & B.-CD-ul muzical ,,ONLY YOU (Evergreens cu: Eugen Cristea, Ion Fănescu, Paul Polidor // Casa de Discuri a Fundației ,,Paul Polidor”, București, 2018 / NGO-CD Not for Sale): EUGEN CRISTEA alături de cantautorul ION FĂNESCU, PAUL POLIDOR și co-amfitrionul emisiunii ,,Matinali și Populari”, MIHALIS DUMITRACHE, 20 sept.2018. Arhiva ONG-foto: ȘTEFAN CARATAȘ.