Luminița Tănase: Membru în Senatul Științific al Fundației ,,Paul Polidor”(pentru 2021)!

Arhiva Festivalului ,,Paul Polidor”-2018: Insp.Spec.Cristina Ivan-I.Ş.J.Buzău, într-un gest deosebit de frumuseţe sufletească şi morală este alături de colega şi managerul Luminiţa Tănase (director G.P.P.Nr.4-Buzău) când i se decernează titlul de membru al: International Academy of Cultural Interferences ,,Paul Polidor”, felicitată fiind şi de Prof.Univ.Dr.Dumitru Balan (Preşedintele Societăţii de Prietenie dintre România şi Azerbaigean, aici la 85 de ani) și cantautorul Ion Fănescu, fost solist al Orchestrei de Muzică Populară a Radiodifuziunii Române în anii 70 ai secolului trecut. Felicitări din partea Editurii Cadrelor Didactice din România, București! COMUNICAT ONG: 14 iunie 2021 (Prof.LUMINIȚA TĂNASE este membru al: International ACADEMY of Cultural Interferences ,,PAUL POLIDOR”-since 2018): CENTRUL ,,LUMINIȚA TĂNASE” & G.P.P.4-BUZĂU al EDITURII CADRELOR DIDACTICE DIN ROMÂNIA (înregistrată notarial în cadrul ONG / C.U.I.:11490102 / Director-fondator: PAUL POLIDOR / confirmă începerea rezervărilor de editare / on-line & suport hârtie tipărită / în cadrul festivalului omonim, ediția a XXII-a (1999-2021) pentru

,,POLIDOR FEST.ON-LINE // NGO: SUMMER SCHOOL (15.06.-15.10.2021)”:

Mижнародна Лiтературно-Мистецька Академiя України & L’Accademia internazionale di Letteratura, Arte e Comunicazione Italia-Germania & Internationale Akademie für Literatur, Kunst und Kommunikation / Vertretung in Deutschland – Österreich – Tschechische Republik

TEXT PENTRU TERITORIUL ROMÂNIEI:Pentru evoluția noastră spirituală, a copiilor și tinerilor între 5 și 90 de ani: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL de interferenţe culturale (Ed.XXII,ON-LINE: 25.03.2021-25.03.2022)

Paul Polidor

Conform comunicatului ONG din 31 decembrie 2020, începând cu 1 ianuarie 2021 programele ,,PAUL POLIDOR” FESTIVAL of INTERNATIONAL CULTURAL INTERFERENCES (1998-2021) se vor desfășura  98% ON-LINE.  Între 25 martie 2021 și 25 martie 2022 se desfășoară programe de editare pentru toate secțiunile pe bază de abonament lunar personalizat pentru FEST.ONG ON-LINE cu rezervări participare prin sponsorizări în contul legal al instituției (Titular cont: Fundația ,,Paul Polidor”C.U.I.:11490102; în baza juridică a hotărârilor definitive și irevocabile, perioada de activitate a ONG-ului s-a schimbat din ,,20 de ani”-1998/1999-2018/2019 în perioadă pe ‚,TERMEN NELIMITAT”). Cont ONG FESTIVAL ON-LINE / UniCREDIT BANK S.A.:

RO.75.BAC.X.000000.300.188.6000

Solicitările pentru rezervări participare prin intermediul centrelor fundației (colaborare în baza contractelor de părți civile dintre ONG și instituțiile de învățământ și cultură respective) trebuie să fie validate de către conducerea ONG la adresa de mail: fundatia.paulpolidor@yahoo.com

Adresa de mail:fundatia.paulpolidor@yahoo.com

reprezintă adresa de lucru oficială a festivalului on-line pentru toate secțiunile.Tel.contact Info & Curierat Diplome / Premii Fest.:0727.3444.04

Tel.contact: 0740.47.48.14 (Președinte-administrator)

Tel.contact 0763.765.567 (Director Editura Cadrelor Didactice din România)

În atenția cadrelor didactice și altor autori:

Vă anunțăm că suplimentarea documentațiilor de activitate / colaborări ONG prin Festivalul-Concurs Internațional de Interferențe Culturale, organizat de ONG-C.U.I.:11490102 și Editura Cadrelor Didactice din România (înregistrată notarial –București sub egida ONG) între 1998/1999-2020 pentru:-activitate voluntariat;-membri jurizare festival-concurs;-președinte juriu;-organizatori festival (&on-line) internațional;-coordonatori editoriali pentru elevi cu CES; -coordonatori programe editoriale pentru publicațiile periodice ONG:

REVISTA DE MANAGEMENT EDUCAȚIONAL ȘI CULTURAL(ISSN:2501-0700);

REVISTA CADRELOR DIDACTICE DIN ROMÂNIA (ISSN:2501-0697);

RĂZBOAIE, LIDERI ȘI CRIMINALITATE TRANSFRONTALIERĂ (2344-276X);

PUBLICAȚIA INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI CULTURĂ(ISSN:2343-8827)

CONSTRUCȚII & BUSINE$$ MANAGEMENT (ISSN:2501-4137) ș.a.;

se face, începând cu 1 ianuarie 2016, doar în urma înscrierii Dvs. personale în programele editoriale Ed.CDR datorită solicitărilor mari de participare atât din partea multor cadre didactice din România, cât și din partea multor autori/co-autori din țară și străinătate. Rezervări pentru 2021-2024:

ed.cadrelordidacticedinromania@yahoo.com                            fundatia.paulpolidor@yahoo.com

Validare rezervări Președinte ONG: 0740.47.48.14 & 0763.765.567 (Ed.CDR)