Polidor-Fest.Winner XXI- Ciubuc Maria: International Prize ,,Polidor: Romania-Poland Interferences”

În imagine: conducătorul artistic al laureatului Ciubuc Maria-Beatrice, Prof. JEANINE IONESCU (Member of: INTERNATIONAL ACADEMY of CULTURAL INTERFERENCES PAUL POLIDOR – since 2008)

Enjoy from Youtube part of ,,The Pianist”-movie directed by Roman Polanski:

2008:

Prof. Jeanine Ionescu (Câmpulung Muscel, Argeș): ,,L-am cunoscut pe artistul Paul Polidor în urmă cu trei ani (2005-n.edit.), la Festivalul-concurs omonim desfășurat la Centrul Fundației Polidor Școala de Muzică și Arte Plastice Nr.4 din Capitală, unde am pregătit câțiva elevi. M-au impresionat talentul, amabilitatea, modestia, dragostea de copii, caracteristice unui mare artist, unei mari personalități, care se afirmă continuu pe plan național și internațional implicându-se în muzică, poezie,  dans,  editare  de  cărți, programe umanitare, colaborare  cu  școli, grădinițe, fundații, UNESCO etc.

2020:

”Festivalul Internațional On-line Paul Polidor, ajuns la ediția XXI,  oferă copiilor posibilitatea să își exprime talentul și bucuria de a cânta. Felicitări organizatorilor pentru implicarea de care dau dovadă în fiecare an și mulțumim pentru că au făcut posibilă participarea online a elevilor în această perioadă. Mă bucur că munca este răsplătită pe măsură.”

(Prof.pian Mădălina Dima)

B.”Mă bucur mult că am avut ocazia să particip la acest festival. M-am simțit fericit când am primit premiul. A fost un moment de mare bucurie, pe care nu-l voi uita ușor. Mulțumesc !”

(Albert Lovin)

C.”Sunt câteva momente în viață când, datorită rezultatelor propriului copil, simți că eforturile tale  ca părinte au avut un rost, o direcție și un scop. Festivalul “Polidor”a fost unul dintre acele momente frumoase pentru mine…, întrucât a fost apreciată munca și simțirea unui suflet micuț, un gest pe care numai niște oameni cu adevărat mari, ar putea să-l facă. Pentru copii înseamnă foarte mult. Și, de aceea, vă mulțumesc! (Carina Lovin)