Centrul ONG ,,Prof.Luminița Tănase” confirmă închiderea înscrierilor / 2021 pentru jud. Buzău !

Prof.LUMINIȚA TĂNASE este membru al: INTERNATIONAL ACADEMY of CULTURAL INTERFERENCES ,,PAUL POLIDOR”(since 2018) // COMUNICAT ONG ( 9 noiembrie 2021) Orice înscriere a unei persoane în festivalul-concurs on-line după data de 9 nov.2021 din județele:

*Dolj

*Ilfov

*Buzău

*Ialomița,  România, se consideră rezervare personalizată & înscriere pentru ediția a XXIII-a din 2022 !

INTERNATIONAL POLIDOR-FEST.ON-LINE / CULTURAL INTERFERENCES (1998/1999-2021)

Without DOLJ, ILFOV, BUZĂU & IALOMIȚA – ROMANIA // For INTERNATIONAL On-line POLIDOR XXII=2021 Personalized Reservations at: Solicitări înscrieri / rezervări personalizate Fest.Concurs On-line / E-mail:fundatia.paulpolidor@yahoo.com & 004.0740.47.48.14 & 004.0763.765.567 You can find the ,,Paul POLIDOR” Festival also at:www.fundatia-paulpolidor.ro//Mижнародна Лiтературно-Мистецька Академiя України &Internationale Akademie für Literatur, Kunst und Kommunikation / Vertretung in Deutschland – Österreich – Tschechische Republik: Pentru evoluția noastră spirituală, a copiilor  și  tinerilor  între  5 și 90 de ani: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL de interferenţe culturale  (Ed. XXII, ON-LINE: 25.05.2021-25.05.2022)  Paul Polidor

Propunere de studiu pentru participanți Polidor-Fest.On-line 2021:

,,Educatoarea noastră”/“Our Kindergarten Teacher” {DPRK Music}

«유치원 우리 선생님»

/ «Наша воспитательница» / “Our Kindergarten Teacher”