Prof.Luminița Tănase:,,Mii de lucrări au fost publicate în Fest. Paul Polidor(1998-2021)”

Prof.Luminița Tănase: ,,Peste 5000 (cincimii) de cadre didactice (din județul Buzău și din țară) au publicat în

revistele Fundației Paul Polidor (începând din 1998)!”

Centrul de Interferențe Culturale Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Buzău și Fundația Internațională ,,Paul Polidor” au o colaborare de aproape 15 ani cu o însemnătate majoră pentru evoluția spirituală a copiilor din grădinițele buzoiene și nu numai. Iubitor de bine și frumos, domnul Paul Polidor s-a implicat cu dragoste și dăruire în toate acțiunile din cadrul Festivalului Internațional de Interferențe Culturale: concurs de proiecte educaționale, simpozion și concurs de artă pentru copii din România și străinătate. Peste 5000 (cincimii) de cadre didactice din învățământul românesc, dar și din diaspora, au publicat, începând cu anul 1998, în reviste internaționale (de management educațional și cultural) creații proprii sau materiale ce vin în sprijinul activității didactice. Fundația ,,Paul Polidor” a reușit să creeze cea mai mare comunitate profesională și să aducă, de fiecare dată, zâmbet și bucurie pe chipurile tuturor copiilor. Ne dorim să promovăm în continuare domeniul de cercetare şi proiectare din învăţământul preşcolar; să încurajăm cadrele didactice să participe cu  seriozitate şi interes la toate secţiunile din cadrul  Festivalului-Concurs de Interferenţe Internaţionale, cu mesajul adresat tuturor: ,,În imaginație și talent stă puterea noastră!”

Prof. Luminița Tănase – Director (Departamentul Buzău-România)

al Festivalului Internațional ,,Paul Polidor ” de Interferențe Culturale