3 iulie 2023. Au apărut primele Semnale din Discul EMINESCU în Produsul Multi-Media (revistă & CD): ,,DUMİTRU COPİLU-COPİLLİN: DECALOG-90”: MIHAI EMINESCU & Original ,,Sung Poetry & Poetic-Sequential Music” by PAUL POLIDOR (Post-procesare sunet pentru piese muzicale compuse în perioada 2000-2003).

În imagine: coperta Discului din 2016 EMINESCU-VAHABZADE.

Producător: Paul Polidor

DISCUL din 2021-2023 include piesele:

1.CÂND AMINTIRILE…

2.RUGĂCIUNE

3.DIN LYRA SPARTĂ…

4.ODĂ ÎN METRU ANTIC (din 5 părți muzicale)

Postare site ONG: 03.07.2023

Pentru prima dată într-un produs Multi-Media (revistă & CD): ,,DUMİTRU COPİLU-COPİLLİN: DECALOG-90”: MIHAI EMINESCU & Original ,,Sung Poetry & Poetic-Sequential Music” by PAUL POLIDOR. Enjoy!

Fragm. din Interviul-Fluviu cu D.COPILLIN: DECALOG-90 realizat de PAUL POLIDOR (cu începere din anul 2021):

În ce privește modesta mea contribuție eminesciană, consemnată pentru un eventual expozeu de muzeu, răsplata a fost concretizată sub formă de însemne de o semnificație simbolică, din care voi menționa  câteva, recente:  2016, Republica Moldova • unul dintre organizatorii actualului  Congres Mondial al Eminescologilor, Academia de Științe a Moldovei prin secretarul general anunță că la propunerea Consiliul Suprem al Academiei de Științe a Moldovei, „Se acordă Meritul Academic Domnului profesor Dumitru Copilu-Copillin pentru activitatea educațională și științifică de alungul anilor și pentru promovarea lui Eminescu pe mapamond” (imag. 1)  • Președintele Congresului Mondial al Eminescologilor, acad. Mihai Cimpoi în cadrul acestui for științific internațional, desfășurat în „Aula Azurie” a Academiei, conferă Medalia Congresului Mondial al Eminescologilor „universitarului literat”, Dumitru Copilu-Copillin   (imag. 2, 3) • în România, pentru contribuțiile în domeniul educației, Universitatea din Oradea acordă Meritul Academic „universitarului pedagog”, Dumitru Copilu-Copillin (imag.4) •  o Diplomă îi acordă CAIE – „Centrul Academic Internațional

Eminescu. Pentru contribuție prodigioasă în cercetarea, valorificarea și promovarea operei eminesciene în universalitate • jurnalistul Doru Dinu Glăvan, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, îi conferă Diploma În semn de recunoștințăDiploma de Excelență este răsplata Casei Corpului Didactic, Brănești-Ilfov • în Sala Parlamentului „DIPLOMA «OPERA OMNIA» scriitorului-cercetător științific, prof dr. DUMITRU COPILU-COPILLIN, la aniversarea vârstei de 85 de ani, cu prilejul lansării volumului „Eminescu Universalul. Eminescu în circuitul universal, traducerea și ecoul operei în 80 de limbi din peste 250 de țări”; Titluri • The ACADEMY OF INTERNATIONAL INTERFERENCES PAUL POLIDOR” has the honour to grant the TITLE OF MEMBER to writer DUMITRU COPILU-COPILLIN for special merits in the development of cultural programmes of international interferences of the foundation for UNESCO Paul Polidor” • Cetățean de Onoare al Comunei Bezdead-Dâmbovița, reședința de vară a autorului, unde a inițiat proiectul discutat, urmând să se inaugureze?/ și s-a inaugurat „Casa de cultură Mihai Eminescu Bezdead”, în 2022; 2017: • Premiul Festivalului Internațional Eminescu, Drobeta Turnu-Severin (imaginea alăturată) • titlul Cetățean de onoare al satului natal, Șutu, comuna Ciurila-Cluj; 2021 •Premiul Opera Omnia la împlinirea vârstei de 90 de ani. Se acordă scriitorului DUMITRU COPILU-COPILLIN, membru al Societății Scriitorilor Târgovișteni, pentru studiile, comunicările științifice și cărțile sale despre viața și opera poetului național Mihai Eminescu publicate de-a lungul prodigioasei sale cariere scriitoricești și universitare” ș. a.