Ultima oră: a apărut revista aniversară a Festivalului ,,Polidor”: CRISTINA DELEANU-80!

Ultima oră: a apărut revista ,,LUCRĂRILE FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL PAUL POLIDOR-1999…”(ISSN:2668-554X), Nr.5 (20.12.2020-25.05.2021) Redactor-șef: Prof.Adriana Grigorescu, Grăd.Nr.7, Sector 2, București // NUMĂR ANIVERSAR: actrița CRISTINA DELEANU – 80 de ani de viață! // Revista include interviul aniversar:,,O NOUĂ TINEREȚE PRIN POEZIE: ACTRIȚA CRISTINA DELEANU la 80 de ani!”, realizat de Paul Polidor, membru al Academiei de Literatură și Arte a Ucrainei. În imagine: soții EUGEN CRISTEA  & CRISTINA DELEANU bucurându-se de apariția acestui nou ,,copil” editorial în săptămâna 24-30 mai 2021: LA MULȚI ANI !

================================================================================

Conform comunicatului ONG din 31 decembrie 2020, începând cu 1 ianuarie 2021 programele ,,PAUL POLIDOR” FESTIVAL of INTERNATIONAL CULTURAL INTERFERENCES (1998-2021) se vor desfășura  98% ON-LINE.  Între 25 martie 2021 și 25 martie 2022 se desfășoară programe de editare pentru toate secțiunile pe bază de abonament lunar personalizat pentru FEST.ONG ON-LINE cu rezervări participare prin sponsorizări în contul legal al instituției (Titular cont: Fundația ,,Paul Polidor”C.U.I.:11490102; în baza juridică a hotărârilor definitive și irevocabile, perioada de activitate a ONG-ului s-a schimbat din ,,20 de ani”-1998/1999-2018/2019 în perioadă pe ‚,TERMEN NELIMITAT”).

Cont ONG FESTIVAL ON-LINE / UniCREDIT BANK S.A.:

RO.75.BAC.X.000000.300.188.6000

Solicitările pentru rezervări participare prin intermediul centrelor fundației (colaborare în baza contractelor de părți civile dintre ONG și instituțiile de învățământ și cultură respective) trebuie să fie validate de către conducerea ONG la adresa de mail: fundatia.paulpolidor@yahoo.com

Adresa de mail:fundatia.paulpolidor@yahoo.com

reprezintă adresa de lucru oficială a festivalului on-line pentru toate secțiunile.

Tel.contact Info & Curierat Diplome / Premii Fest.:0727.3444.04

Tel.contact: 0740.47.48.14 (Președinte-administrator)

Tel.contact 0763.765.567 (Director Editura Cadrelor Didactice din România)