Winner Vasile Ștefania-Irena: Ed.XXI On-line International Prize ,,Paul Polidor: Remember Mozart“

Comunicat ONG. Confirmare managerială (7.11.2021). Singurul Premiu Internațional purtând titulatura ,,PAUL POLIDOR: REMEMBER MOZART″ în: ,,INTERNATIONAL POLIDOR FEST.ON-LINE XXI (1999-2020)–CULTURAL INTERFERENCES” A FOST CÂȘTIGAT de către VASILE ȘTEFANIA-IRENA (text pentru teritoriul României).

COMEMORARE RUXANDRA IONESCU (profesor participant în festival de-a lungul multor ani alături de copiii pe care îi îndruma în tainele muzicii culte și care s-a stins fulgerător din viață în anul 2020 la doar 39 de ani, îndurerându-și pentru totdeauna atât mama, muzicianul Jeanine Ionescu / membru al: International Academy of Cultural Interferences ,,Paul Polidor” de peste un deceniu), cât și pe tinerii participanți în festivalul nostru, oameni de cultură în devenire, dar în primul rând suflete pure îndoliate… Dumnezeu să o odihnească în pace ! https://www.yăoutube.com/watch?v=C_Pu6pnDVVo

For INTERNATIONAL On-line POLIDOR XXII=2021 Personalized Reservations at: Solicitări înscrieri / rezervări personalizate Fest.Concurs On-line / E-mail:fundatia.paulpolidor@yahoo.com & 004.0740.47.48.14 & 004.0763.765.567 You can find the ,,Paul POLIDOR” Festival also at:www.fundatia-paulpolidor.ro//Mижнародна Лiтературно-Мистецька Академiя України &Internationale Akademie für Literatur, Kunst und Kommunikation / Vertretung in Deutschland – Österreich – Tschechische Republik: Pentru evoluția noastră spirituală, a copiilor  și  tinerilor  între  5 și 90 de ani: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL de interferenţe culturale  (Ed. XXII, ON-LINE: 25.05.2021-25.05.2022)  Paul Polidor

Arhiva ONG / Repere 2020: A.”Festivalul Internațional On-line Paul Polidor, ajuns la ediția XXI,  oferă copiilor posibilitatea să își exprime talentul și bucuria de a cânta. Felicitări organizatorilor pentru implicarea de care dau dovadă în fiecare an și mulțumim pentru că au făcut posibilă participarea online a elevilor în această perioadă. Mă bucur că munca este răsplătită pe măsură.”(Prof.pian Mădălina Dima) B.”Mă bucur mult că am avut ocazia să particip la acest festival. M-am simțit fericit când am primit premiul. A fost un moment de mare bucurie, pe care nu-l voi uita ușor. Mulțumesc !” (Albert Lovin)  // C.”Sunt câteva momente în viață când, datorită rezultatelor propriului copil, simți că eforturile tale  ca părinte au avut un rost, o direcție și un scop. Festivalul “Polidor”a fost unul dintre acele momente frumoase pentru mine…, întrucât a fost apreciată munca și simțirea unui suflet micuț, un gest pe care numai niște oameni cu adevărat mari, ar putea să-l facă. Pentru copii înseamnă foarte mult. Și, de aceea, vă mulțumesc! (Carina Lovin)

Enjoy from Youtube part of ,,The Pianist”-movie directed by Roman Polanski: